Slutvelande och bakning

Snörvlande går jag runt och velar. Visst är jag typ frisk? Eller? Fast man ska ju ha haft en hel friskdag innan man springer. Men jag har ju inte ont i halsen. Den känns bara. Inte så mycket.

Springa? Inte springa? Kliar mig i huvudet och nyser lite. Tur att jag åtminstone redan är klar med Klassikern och inte beroende av just det här loppet.

Jag ska erkänna att jag hade varit mer benägen att ställa mig på startlinjen om det hade varit inne i stan. Lidingö är inte inne i stan. Det är en ö som är extra meckig att ta sig till när 40 000 andra ska göra det samtidigt. Lika meckig att ta sig från. Det är dessutom lättare att bryta ett lopp som går mitt inne i stan.

Bryta, ja. Liksom många andra vill jag ogärna ha ett DNF (Did Not Finish) i protokollet. Då är det bättre med DNS.

I mitt velande har jag i alla fall varit produktiv och bakat lite. Testade kompisens ”Lattemammans siktkaka” men degen blev nog lite för kladdig för det var stört omöjligt att platta ut kakorna. Halva degen blev kvar på mina händer och jag fick helt enkelt äta upp den. Nej, inte allt, men liten. Kakorna bllev fina ändå, och riktigt goda…

Men ska jag springa imorgon?

Amöba-deg...

...blev goda kakor.

Annonser
Det här inlägget postades i Kost, Löpning, Lopp, Uppladdning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Slutvelande och bakning

  1. Tjongan skriver:

    Hej! Bra att de blev goda, synd att de blev kladdiga. Och det är ju klart, om man använder ca 1,4 liter vetemjöl till 5 dl vätska så kan ju inte 1,5 vara lagom till 40% mer. Har ändrat i receptet nu 🙂

  2. Ping: Siktkakor med linfrön | Supertjejklassikern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s