Davosgröt-vecka

Den här veckan har jag snöat in totalt på Davosgröt till frukost. Davosgröt á la man tager vad man haver. I Pappas skafferi finns en hel del flingor och gryn i förpackningar från ett helt annat decennium, fortfarande lika ätliga.

Igår kväll förberedde jag denna variant som jag åt i morse:

Havregryn, rågflingor och färska dadlar...

...geggas ihop med naturell yoghurt.

På med lite frysta bär och in i kylen över natten!

Servereas med fördel med lite extra yoghurt nästa morgon. Om nom nom!

God frukost som jag mår bra av! Vad äter du?

Annonser
Det här inlägget postades i Hälsa, Kost. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Davosgröt-vecka

  1. Hjulben skriver:

    Smaskigt! Egen gröt är den bästa gröt! 🙂

  2. Heidi skriver:

    Kör något liknande fast utan förberedelse. Lätt a-fil, müsli, krossade linfrön och massa kanel på. Gott det med!

  3. Ping: Halvmaran: Över förväntan! | Maradrömmar & Klassikertankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s