Skogsexkursion medelst jogging

Yes, det blev en liten runda i kära Lill-Jansskogen efter jobbet! Efter en löpvilodag hade jag hunnit få lite spring i benen igen. Eller, ja, jogg i benen åtminstone. 6,59 kuperade km (155 m höjdstigning) på 43:52 min. Fast jag hade dålig koll medan jag sprang eftersom Garmin plötsligt hade övergett det metriska systemet till förmån för miles och jag var för upptagen med att tänka på backteknik och flugsvampar för att orka kolla på klockan och räkna samtidigt.

Skönt var det i varje fall! Och det var många ute i skogen. Ungdomar som verkade ha nåt jippo på stadion värmde upp, motionärer som jag själv joggade och powerwalkade, någon var ute med sin häst och NMT (Nordic Military Training) kom joggandes med käppar och däck. Sugen på att testa det där någon gång, men har fått för mig att man måste vara sjukt vältränad redan för att ens ge sig på det. Vi får se…

Vikinga-mums!

Denna har stått i skogen åtminstone sedan helgen. Vad är det och vad gör den där?

Det här inlägget postades i Funderingar, Löpning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Skogsexkursion medelst jogging

 1. Ulrika skriver:

  Den där blå grejen har jag också sett under mina joggingturer i Lill-Jansskogen. Har stått där minst en månad tror jag. Ser ut som en gasbehållare?

  • Cath skriver:

   Ja, gasbehållare var också min tanke. Men vad är den till, vem har ställt den där och varför? Så många frågor, så få svar…

 2. Hjulben skriver:

  Mmm, såg också den där. Rätt obegripligt att någon ställer ut en gasolbehållare ute i skogen. Har de grillat där och dumpat den efteråt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s