Inte riktigt 100 armhävningar

Idag har mitt huvud haft det rörigt, vill jag lova. Efter att ha jobbat drygt en månad är jag själv på jobbet i två veckor och självklart är det inte så lugnt som man hade kunnat tänka sig i mitten av juli. Endast idag har jag skickat nästan lika många mail som under hela förra veckan.

Ikväll blev det alltså välbehövligt umgänge med vännen Chili (ja, hon får heta så här eftersom jag inte slänger ut folks riktiga namn hipp som happ). Nåja, Chili har också börjat på programmet för 100 armhävningar några gånger och just nu är hon och hennes mamma, som vi var hemma hos, inne på vecka 2. Vi bestämde oss plötsligt för att göra dagens övningar tillsammans. Med var även Chilis 8-årige systerson och han skulle förstås också vara med.

Chili och jag gjorde vanliga armhävningar från tårna, medan hennes mamma gjorde mot väggen och 8-åringen… ja, han gjorde också mot väggen men upp-och-ner kan man säga. Han ställde sig alltså på händer med tårna mot väggen och så satte han ner fötterna i golvet och sedan upp på väggen igen. Lika många gånger som vi gjorde armhävningar. Och några till.

Programmet var 14 + 14 + 10 + 10 + 15 och det räckte ganska bra idag. Sedan skulle jag och 8-åringen göra 100 mot väggen (på vanligt sätt). Han måste ha räknat dubbelt för när han utbrast ”Hundra!” och tyckte han var klar så hade jag kommit till 50. Men det får man väl ge honom, efter en massa omvända väggarmhävningar. Jag gjorde i alla fall 100 stycken.

Dock får jag nog återgå till att göra mina från knäna eller andra fuskvarianter i ett tag till, för min knas-axel gillade inte de där från tårna.

Eller jag kanske ska prova de omvända väggarmhävningarna?

Annonser
Det här inlägget postades i 100 armhävningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s