Inte många knop

Just nu blir det alldeles för många vilodagar på rak. Befinner mig i Stockholm på jobb och ikväll bär det av till Kolmården för konferens och teambuilding med mina nya kollegor. Åter Malmö sent imorgon kväll.

Det får bli lite armhävningar på hotellrummet, och jag tror inte vi sitter stilla under teambuildingen. Men söndag blir det cykling!

Återkommer…

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Inte många knop

 1. Linda skriver:

  Kroppen riktigt skriker efter träning efter för många vilodagar, men jag tror ändå att det i slutändan bara gör den gott. Tänk vilken energi du kommer ha när du cyklar sen! 🙂

 2. Cilla skriver:

  Hej!

  Vila kan nog göra susen, försöker intala mig själv det också!! Ska du åka Marcialonga? När det gäller boendet är det nog bra att vara ute i tid! Boendet är ju smidigast vid starten i Moena eller vid målet.
  Cykla på!!

  /Cilla

 3. Cath skriver:

  Linda – Du har nog rätt, men man får lätt lite damp… Hade stora problem att sitta lugnt och stilla på tåget på väg hem igår.

  Cilla – Jaa, vila måste man ju göra åtminstone ibland. Men inte för mycket… Ja, jag och sambon anmälde oss till Marcialonga idag faktiskt! Ska kolla boende den här veckan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s