Blogga från mobilen?

I’m a bad blogger. Jo, jag vet att jag är lite dålig på att blogga just nu. Halv radioskugga och fullt upp är anledningen. Lika dålig är jag därmed på att läsa andras bloggar för tillfället. Jag har alltså noll koll.

Något som skulle kunna hjälpa upp sådana här situationer vore en mobil som man kunde blogga från. Då skulle det också komma fler bilder här. Jag flänger runt och vill så gärna delge er saker på vägen.

Frågan är vad man ska ha. Tips, någon? Jag är skeptisk till iPhone, men kanske en Android? Eller kan man ha mindre avancerade telefoner som klarar sånt? Me needs help…

Lite påskträning har det blivit ändå, efter hela 4 dagars träningsuppehåll. Fjärde dagen innehåll förvisso kånkande av trädgårdsmöbler samt benböj med sambo på ryggen. Men igår sprang jag, för första gången på två veckor. Intervaller i form av tvåhundringar och hundringar. Idag sprang jag igen, med aningens stela ben. Kuperat i 6 km och därmed kunde jag konstatera att jag har en bit till Lidingöloppet sub 3 h.

Påskätande har det också blivit. Och det fortsätter för nu ska vi ut och äta middag i hufvudstaden.

Fortsatt glad påsk till er alla!

Annonser
Det här inlägget postades i Funderingar, Löpning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Blogga från mobilen?

  1. Mathias skriver:

    Jag skulle rekommendera en androidtelefon. En sån kan man få till ett lägre pris än en iphone, samtidigt som de har ungefär samma prestanda och utbud av appar. Fördelen med en smartphone jämfört med en osmart är utbudet av appar. Till en androidtelefon kan du t.ex. ladda ner en wordpress-app i vilken du kan skriva och redigera blogginlägg. Man får en mer flexibel telefon som man kan anpassa efter sina behov och intressen.

  2. Magnus skriver:

    Ett tips är en HTC Legend. En lagom stor och tålig Androidtelefon som är lätt att stoppa på sig. Jag har inte bloggat särskilt mycket via telefonen, mest bara testat, men det verkar vara väldigt bekvämt att göra det via WordPress-appen som Mathias skriver om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s