Ingen cykel idag, inte måndag…

När vi beställde våra cyklar i lördags fick vi ju veta att de skulle komma i veckan, och de skulle ringa när de kom, så vi hade planerat för att hämta dem imorgon. Eftersom vi idag fortfarande inte hade hört något ringde jag till CykelCity och fick beskedet att cyklarna hade varit slut men att våra cyklar skulle komma på måndag.

Planeringen omkullvält, alltså, och när jag kollade lite med kalendern insåg jag att den första lördagen vi skulle kunna hämta dem var den 16 april. Eftersom de stänger kl 18 på vardagar hinner vi inte dit om vi inte går tidigt från jobbet. Men 16 april är på tok för sent, så vi insåg att vi skulle vara tvungna att gå tidigare en dag för att hinna träna någorlunda.

Bara att ringa CykelCity igen för att försäkra sig om att cyklarna skulle finnas där och att vi skulle kunna hämta dem en viss dag. Den här gången får jag beskedet att det är på tisdag de kommer. Jaha, det börjar bra. Vi kommer i alla fall fram till att vi ska komma på fredag nästa vecka, så kan vi åtminstone inviga våra cyklar nästa helg. De två nästkommande helgerna är vi i Portugal och tränar alla Klassiker-grenarna.

Det positiva är att det ska bli (fortsätta vara) ganska kallt nu i helgen, och långpass löpning innebär mindre windchill än cykling!

Här är vi inte ute och cyklar. Bild lånad från Internet.

Annonser
Det här inlägget postades i Cykling, Kläder & utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s