No sugar!

En vecka innan Vasan föll jag för sockermonstret. Sedan dess har det varit lite si och så på den fronten. Det har helt enkelt slunkit ner för mycket sockerhaltigt. Dags att komma på rätt spår igen!

Idag kändes som en passande symbolisk avslutning på syndandet, då vi tog med hembakta kakor till kollegorna. En maffig chokladkaka med blockchoklad-bas, och en key lime cake, en cheesecake-aktig historia.

Hembakt till kollegorna

Eftersom man bakat det själv måste man ju också smaka. En bit eller två… Och jag märker ju i det långa loppet hur jag mår mycket bättre om jag undviker sådant, så nu kör vi igen. Inte totalförbud för precis allt, men inte heller öppna käften för socker flera gånger i veckan.

Jag börjar med 24 timmars fasta, från och med nu. Eller för 20 minuter sedan, då middagen blev uppäten. Tredje gången jag kör Coltings fasta, jag gillar den faktiskt ibland. Men bara ibland.

Annonser
Det här inlägget postades i Hälsa, Kost. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till No sugar!

 1. Alexandra skriver:

  Fasta på! Hungern kommer inte än på ett bra tag! 😉

 2. Heidi skriver:

  Jag har samma problem. Var galet principfast de första en och en halv månaderna men nu har det gått en månad med både det ena och det andra. Och jag gillar det inte! Rebootar jag också fast skippar fastan. Jag skulle bli så otrevlig då…

 3. Cath skriver:

  Alexandra – Det där är nog olika. För mig kommer hungern i omgångar, men det är inte svårt att ”rida ut den” när man vet att det bara är 24 timmar.

  Heidi – Vi kanske gick för hårt ut… Jag tror jag kommer köra helt sockerfritt i perioder och lite ”slappare” i andra perioder. Och vad gäller fastan blir folk förvånade över att jag inte alls är sur när jag gör det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s