I väntan på tramp

Om man läser mellan raderna kan man se att det inte blev något av det inplanerade boxpasset i lördags. Anledningarna var flera. Nej, den största var inte träningsvärk, även om vissa delar av mina lår hade problem med att åstadkomma normalt rörelsemönster.

Lördagsplanen innebar ju även att köpa racercykel, och när vi noterade att butiken vi tänkt kolla in endast hade öppet 10-13 fick boxen stryka på foten. Boxpasset var nämligen kl 11 i Malmö och cykelbutiken ligger i Lund.

Det blev alltså en utflykt till Lund. Efter informationsinhämtande sög vi på karamellen och slog till. Det blev varsin Columbus Pinta RS, beställda via CykelCity i Lund. När vi mätte oss för att få rätt storlek och inställningar fick jag även bekräftat att jag har ovanligt långa ben för min längd. 85,5 cm ben på 172 cm kropp. Hjulben var tydligen mer normal, med 86,5 cm ben på 178 cm kropp.

Så den här veckan väntar vi på samtalet om att våra cyklar ska ha kommit och på lördag räknar vi med att kunna hämta dem och bli ett antal tusenlappar fattigare…

Vi fick åtminstone bekräftelse av några opartiska cykelkunniga om att vi gjort ett bra val!

Annonser
Det här inlägget postades i Cykling, Kläder & utrustning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I väntan på tramp

  1. Cathrin skriver:

    Vad fin! Du kommer susa runt Vättern som ingenting. =)

  2. Alexandra skriver:

    Åh, jag måste ju också köpa en cykel! Har dock ingen aning om hurdan…

    Angående fastan – På vilket sätt mår du bra av att fasta? Jag är förvånad över hur enkelt det var, otroligt mycket enklare än jag trodde. Och du har verkligen rätt; genom att inte äta en dag märker man verkligen hur otroligt mycket som kretsar kring just mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s