Tö-dramatik

Inatt öste regnet ner över Köpenhamn och satte igång töprocessen på fast forward. Detta resulterade i att jag i morse var en halvmeter från att få en isig snömassa i huvudet på trottoaren. Kom dock undan med blotta förskräckelsen och isbitar i håret. En parkerad bil fick sig en rejäl smäll. Skyltar som varnar för ras verkar inte vara lika standard på andra sidan sundet.

Saknas i Danmark

Idag har hela vintern töat bort i Malmö. Majoriteten tycks överlyckliga att slippa snön, men jag hör inte dit. Det gjorde jag inte heller innan jag nästan fick ett isblock i huvudet.

Förutom att jag älskar när omvärlden förvandlas till Winter Wonderland, ger det mig möjligheten att åka längdskidor, vilket ju ändå måste räknas som den lämpligaste Vasaloppsträningen.

MEN – Nu får jag ju återigen nytta av rullskidorna! Svanskotan har läkt sedan fallet och jag är även mentalt redo för tredje gången gillt.

Det enda som stör är förkylning och en svullen fot.

Annonser
Det här inlägget postades i Rullskidor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tö-dramatik

  1. Elin skriver:

    Oj vilken resa du har gjort. Halkade in på din sida och efter en snabb överblick måste jag säga att jag är mkt imponerad – från det första 10 km loppet till Lidingöloppet! Jag har kört milen i många år, men har inte kommit längre än i tanke till ett halvmara (än mindre maraton). Lycka till med träningen – ska försöka följa din blog och inspireras i min egen träning.=)

    • Cath skriver:

      Tack! Din feedback värmer. Det är alltid lite svårare att imponera på sig själv men jag mår bra och har kul! Springer du ofta millopp? Jag tror på att bara köra på. Man kan ju alltid stå över i sista stund om det känns fel, men när man väl är där brukar man ändå vilja genomföra… Och går det dåligt blir det ju lättare att persa 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s