Löparresan som försvann, och transformerades

Aktiva resor har alltid känts som min tekopp och sedan jag hörde talas om löparresor har jag varit grymt sugen på att åka på en sådan. Springtime Travel är väl de ledande inom området och när jag läste om bloggveckaPetra Månströms blogg ville jag genast med. Ungefär i samma veva kom mail om GöteborgsVarvets Löparresa i samarbete med Apollo. Samma vecka! Beslutsdilemma… Detta lilla lyxproblem löste dock sig själv då min team-kollega meddelade att han tänkte åka till Alperna just den veckan.

Först till kvarn gäller typ för ledighet (med vissa undantag) så det var bara att börja planera om. Rådgjorde med sambo Hjulben och vi bestämde oss för att Triathlonvecka vecka 12 passade oss ypperligt, eftersom vi då även skulle få cykelträning inför Vätternrundan.

Dock har Springtime en stundom ganska buggig och svårbegriplig hemsida, och vi fick felmeddelanden när vi försökte välja avresa Kastrup. Efter lite support framkom det att det ändå bara var en plats kvar där, så vi bestämde oss för Landvetter, där det enligt uppgift skulle finnas platser kvar. Då fick vi en ny slags fel, vilket tydligen berodde på att där också endast fanns en plats kvar.

Ett antal kringelikrokar senare snubblade jag över Springtimes Klassikervecka vecka 14. Perfekt! Vid det laget kommer jag förvisso endast ha en klassikergren kvar (om allt går som det ska), men löpträning vill jag ju ha i vilket fall, simträning skadar inte heller (jag är rikskass) och skidträning säger jag inte heller nej till. Vi skyndade oss att boka innan vi skulle stöta på fler problem. Det ska bli grymt kul!

Fler som ska på sportveckor i vår?

Annonser
Det här inlägget postades i Cykling, Löpning, Planering, Simning. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Löparresan som försvann, och transformerades

 1. marisol skriver:

  Om 1 år kanske!

 2. Linda skriver:

  Jo tack, nu har jag haft halsont och hosta samt att jag inte har någon röst längre i 1,5 vecka. Otrooooligt frustrerande när man vill ut och springa!

  Men usch, jag hoppas du blir frisk snabbt. Att vara sjuk suger verkligen.

  Angående sportveckor så är jag väldigt sugen på att åka, det enda som faktiskt hindrar mig i dagsläget är ekonomin. Men en svensk klassiker är nog nästa års mål såvida jag klarar maran nästa år. Det som skrämmer mig är skidåkningen, är du grym på det?

 3. Hjulben skriver:

  Ja, simningen är man ju inte världsmästare på och då känns det ju som att man ska passa på att träna den på varma och sydliga breddgrader!

 4. Cath skriver:

  marisol – Jag frågar igen om ett år då =)

  Linda – Ja, just det där tillståndet när man är lite messjuk är irriterande. När man kan göra allt utom att träna. Lyxproblem, javisst…
  Kan inte påstå att jag är grym på skidåkning än, men snart så 🙂

  Hjulben – De andra grenarna är du världsmästare på alltså? 😉

 5. Ida skriver:

  Låter underbart! Precis en sån resa jag vill åka på

 6. Ping: Nyårskarameller / Resumé / Året som gick… 2010 helt enkelt. | Maradrömmar & Klassikertankar

 7. Ping: Ingen cykel idag, inte måndag… | Maradrömmar & Klassikertankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s