EXTRA: Pumpad kvinna river gym! Experten: Hon har ont i svanskotan.

Nu har det gått 1½ vecka sedan fallet och jag tyckte att baken och svanskotan kändes tillräckligt okej för att gå på ett BodyPump-pass imorse. Det var nog inte riktigt dags än.

När vi kom till benböj smärtade svanskotan en del. Smärtan kom på väg ner och upp och jag kan inte riktigt beskriva den. Det är lite som att det skär, lite som att det hugger och lite som att det molar. I svanskotan eller runtom, jag vet inte. Funderar på om jag bara ska vänta och anta att det försvinner efter ytterligare lite tid eller om jag borde kolla upp det. Det var åtminstone genomförbart om jag tog det lugnt, men jag är dålig på det.

Sedan gjorde jag en typisk Cath när jag skulle gå. Började diskret plocka undan sakerna när det var 10 minuter kvar för att hinna till tåget (skrev ”taket” först, vad tänkte jag på där?). Gled lite snyggt längs med spegelväggen, fram och tillbaka. Sista gången hör jag ett ”PANG” precis bakom mig när jag passerat. Vänder mig om och ser att listen har lossnat och mött golvet med en smäll. Gör en min och killen som står där ser road ut.

Mina elefantsteg har resulterat i sådana kraftiga vibrationer att huset rasar samman! Snyggt. Måste vara mina muskler som ökat så snabbt i omfång att jag inte är medveten om min egen storlek och styrka… Hastigt överväger jag om jag borde göra något åt det, men inser att mina möjligheter är begränsade. Så jag glider ut, men inser att jag öppnat fel dörr och hamnat rakt i ett förråd. Vänder på klacken och skyndar mig ut genom rätt dörr för att inte störa mer.

Så nu riskerar jag väl dagsverke på gymmet. Hoppas de kvarvarande åtminstone fick dra på smilbanden åt min framfart.

Annonser
Det här inlägget postades i BodyPump, Gruppträning, Skada. Bokmärk permalänken.

En kommentar till EXTRA: Pumpad kvinna river gym! Experten: Hon har ont i svanskotan.

  1. Hjulben skriver:

    Man har en tendens att göra vad som verkar vara extra uppseendeväckande uttåg just de gånger som man vill verka ljudlös. Måste vara Murphys lag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s