Yddinge imorrn!

Imorgon kl 11 går startskottet för Yddingeloppet och jag vet inte alls vad jag förväntar mig. Jag vet att det är terräng, att tidtagning sker med chip, att det finns servering och utomhusdusch och att man får medalj. Men jag vet inte om det finns vätskekontroller eller om man får något att tugga på när man går i mål. Jag tar med mig lite ätbart men har inget vätskebälte så får hoppas att man får något på vägen.

Laddade upp idag med BodyBalance på morgonen, fika och sen gick jag in i en glasdörr på väg in på Löplabbet, min slapstick-vana trogen. Slog i knät och ögonbrynet rätt ordentligt och haltade omkring och skrattade åt mig själv en stund. Klarade mig undan allvarligare skador och hoppas att de som såg mig också fick sig ett skratt!

Största dilemmat är egentligen att mina löparskor fortfarande inte kommit tillrätta. Jag kommer därför att springa i mina gamla löparskor, som jag numera annars endast använder på spinning och BodyPump. Fördelen med dessa är att det inte fastnar stenar under som på de bortsprungna skorna.

Mina Adidas är inte gjorda för underlag med sten. Sjukt störigt.

Och eftersom det inte är asfalt loppet går på tänker jag att det är lugnt att stötdämpningen inte är så stor.

I övrigt ska jag ha på mig knästrumpor, löpartights, långärmad underställströja, nyköpt löparväst, ”pannband” och nyinförskaffade längdskidehandskar som får extraknäcka som löparhandskar. Och min Garmin förstås, men utan pulsband för det är ju på vift med skorna.

Framför allt tänker jag ha jäkligt kul!

Annonser
Det här inlägget postades i Funderingar, Kläder & utrustning, Uppladdning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Yddinge imorrn!

  1. mialena skriver:

    Mina Mizuno är lika dumma, de har ett hål under hälen som verkar specialdesignat för att fånga upp kottar. Varför liksom!?

    Ha det så kul imorgon!!

  2. Cath skriver:

    Man undrar ju. Säkert något smart om stötdämpningsteknologi, anpassat för folk som endast springer på asfalt. Och jag hör inte till dem som har fem olika par skor för olika ändamål…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s