Situps då?

Nu kanske man kan tro att jag helt försummat mina situps. Det är bara delvis sant.

Utifrån mitt test skulle jag börja programmet på vecka tre, men jag bestämde mig för att min testdomare varit för snäll och jag skulle börja från vecka ett, kolumn tre.

Första semesterveckan körde jag programmet till punkt och pricka. Andra semesterveckan gjorde jag dag 1 och 2 enligt programmet, men sedan var jag ute på en båt och det blev inte riktigt som planerat. Jag trodde ju att båten skulle lämpa sig väl för denna typ av övningar, men där bedrog jag mig. Inne i båten var det på tok för varmt, och på däck infann sig aldrig möjligheten.

(Ja, i början bland helt nya människor räckte det med att vara en av de morgonlöpande tokarna och sedan prioriterade jag väl social samvaro snäppet högre. That’s me, sucker for social life.)

Sedan kom jag hem och tänkte fortsätta på vecka 2 men då fick magen helt andra problem att ta itu med.

Så, igår, två veckor sedan senaste passet, drog jag igång igen! Men då gick jag rakt på vecka 3, kolumn 3. Det kändes att det var ett par veckor sedan sist och att jag var ganska urlakad på energi efter magens äventyr. Men det gick. Passet blev 21-27-21-21-44 och jag lyckades klämma in det mellan tredje målet och halvlekspaus i fotbollsmatchen Sverige-San Marino.

Om jag kör programmet ordentligt nu ska jag vara klar precis i tid till det är dags för det stora provet den 3 oktober. Är alla fortfarande med?

Annonser
Det här inlägget postades i Styrka. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Situps då?

  1. mialena skriver:

    Ahem. Nej. Jag är en latmask. *skäms*
    Men på’t igen med full fart bara! Jag tänkte göra mina på min yogaboll förresten, det funkar va?

  2. Cath skriver:

    Latmask var väl att ta i, fröken PB på Tjejmilen =) Det gäller bara att bestämma sig för att få in lite corestyrka i träningsschemat också. Och med tanke på hur snabbt du springer finns det ju massor av tid över ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s