100 armhävningar

Två kollegor har ingått ett vad om att de den 4 oktober ska klara att göra 100 armhävningar. För att nå det använder de träningsprogrammet på one hundred push ups.

Om jag hade varit mer motiverad att klara av 100 armhävningar, hade jag förmodligen tränat på det i smyg, och på den avgörande dagen hängt med utan förvarning.

Dock är mitt upplevda behov av att kunna göra 100 armhävningar alldeles för litet. Dessutom är jag dålig på att följa exakta träningsprogram. Jag anpassar hellre träningen efter livet, än livet efter träningen. En sanning med modifikation, eftersom träningen är en del av livet, men ni förstår nog.

Ska jag sätta något kvantitetsmål i styrkeövningar följer jag hellre two hundred sit-ups  – inte heller det lättaste eftersom överkroppen helt klart fått för lite träning de senaste månaderna. Eller varför inte two hundred squads?

Någon som vill utmana mig?

Annonser
Det här inlägget postades i Styrka. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till 100 armhävningar

 1. mialena skriver:

  Situps behöver jag, så jag är med! Har försökt följa detta program flera gånger men aldrig lyckats, lite dålig karaktär där.

 2. Cath skriver:

  Ja! När ska vi ha deadline? =)

 3. mialena skriver:

  Ska vi köra på 4 oktober vi också?

 4. Cath skriver:

  Hmm, borde kanske väga in att jag har semester från fredag i tre veckor och ska resa runt en massa, men det kanske bara passar bra med det här träningsschemat. Printa ut och ta med…

  Hur gör vi upp till bevis? Filmar? =)

 5. Marri skriver:

  Det finns program för allt! Nej tack, jag vill inte utmana dig men brorsan är säkert på! Hoppa på’an bara…

 6. mialena skriver:

  Jag är flexibel med datum!
  Bevis, hm, Lidingö är ju en tanke men då kanske man vill spara på energin 🙂 Film har jag aldrig testat att lägga upp. Kanske borde lära mig.

 7. Cath skriver:

  Marri – Du får väl inte ens göra sit-ups just nu? Har dragit upp en liten utmaning på FB, får se om någon nappar.

  mialena – Ja, och Lidingö är dessutom en hel vecka innan vårt tänkta datum, så det vete sjutton. Men vi kan ses efter målgång och se hur många vi orkar göra då, som en liten indikation innan slutspurt =) Insåg för övrigt att jag tänkt springa ett lopp på kvällen den 4:e, så vi kanske kan ta den 3:e eller 5:e?

 8. mialena skriver:

  Som sagt, jag är flexibel med datum men klart vi kan kolla status efter målgång på Lidingö 🙂 Fast den 3:e låter ju bra, helg och allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s