Shoppar snabbare än jag löper

Så hände det, snabbare än väntat. Efter lite research och input från vänner, bekanta och kollegor har jag nu beställt en Garmin Forerunner 305. Batteritiden är förmodligen för kort för Vasaloppet och garanterat för kort för Vättenrundan, men jag kände inte för att lägga det dubbla för det.

Så, 1-3 dagar ska det ta, känner mig redan lite som ett barn inför julafton. Kanske kommer löpningen totalt att ta längre tid eftersom jag kommer nörda in mig i tekniken och hänga på fler sidor än jogg.se, men jag kommer nog ha kul!

Apropå kul kändes lunchrundan idag ganska bra. Inte helt tillbaka än (det var sjutton vad en förkylning kan göra för formen) men det gick betydligt lättare än förra veckan. Kanske även snabbare, men som vanligt glömde jag kolla på klockan när jag startade. Det blir det ändring på snart! Med en stor GPS-klocka på armen glömmer man nog inte bort att trycka på knappen.

Runner’s World-klockan som jag annars väntar på överlåter jag nog till Hjulben, min sambo. Nivån till trots har han aldrig kört med tekniska prylar, men är sugen på att prova.

Det ska bli klart spännande att få koll på pulsen vs farten. Hur illa kan det vara?

Annonser
Det här inlägget postades i Kläder & utrustning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Shoppar snabbare än jag löper

  1. Hilda skriver:

    Min Garmin 305 har klarat av både vasan (10.40) och vättern (13.30) så det är nog ingen fara. Härligt med ett företag som för en gångs skull underskattar batterilängden på sin produkt. Det hör dock ihop med hur ofta man pillar på den när den är igång samt att man kan ha den i någon spara-batteri-mode. Grattis till ett bra köp!

  2. Ping: Nyårskarameller / Resumé / Året som gick… 2010 helt enkelt. | Maradrömmar & Klassikertankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s