Kom igen juli, kom igen!

I min tävling med mig själv har jag vissa saker jag är lite småbesatt av. Exempelvis vill jag att den ackumulerade löpdistansen varje månad ska vara minst lika lång som månaden innan. Juni var lite halvt misslyckad där, eftersom jag sprang 500 meter kortare än i maj. Juli ligger ganska pyrt till, trots marathon. Anledningarna heter Vansbro och förkylning.

Under juni sprang jag 90,4 km och hittills i juli har jag lyckats tillryggalägga 67,1 km. Helst ska jag alltså springa både idag, imorgon och på lördag. Visst, om jag kunde ge mig ut på ett långpass på lördag skulle jag vara home safe, men med vetskapen att möjligheterna för detta är små (här heter anledningarna fredagkväll i Köpenhamn samt besök) satsar jag på lite mindre rundor utspridda på fler dagar.

På lunchen igår tänkte jag mjukstarta efter förkylningen med ett aningen kortare pass, men löparkompisen för dagen ansåg att vi skulle ta den vanliga rundan på 6,16. Det var kämpigt, men det gav ju en kilometer extra än vad jag annars tänkt.

Ikväll har jag anmält mig till gruppjogg i Pildammarna med Pildammarna (en träningsgrupp på allas vår Facebook som kör fri gemensam träning på torsdagar under sommaren). Där borde jag kunna klämma in uppåt 10 km.

Imorgon vankas det alltså middag ute i Köpenhamn, men vi har stämt möte först kl. 19, vilket ger utrymme för en löprunda mellan jobb och middag. Perfekt!

Lördag kan det kanske bli en liten förmiddagstur innan besöket dyker upp. Har en del annat som ska hinnas med också, men man kanske skulle satsa på att bokstavligen springa ärenden?

Jodå, juli har nog potential trots allt.

Annonser
Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kom igen juli, kom igen!

  1. Kostas skriver:

    Man kan också se det som att en mellanmånad efter maran är lämplig återhämtning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s