Hostfri men loppbiten

Inatt sov jag hela natten utan att hosta! Det enda som återstår idag är harklingar och enstaka hostningar. Så nu siktar jag på att springa imorgon och ser riktigt mycket fram emot det, även om det kan bli segt.

Och även om höstens två lopp återstår kan jag inte låta bli att blicka fram mot nästa år. Visst kommer jag ha en del att stå i med Klassikern, men några lopp borde jag väl kunna få in ändå? Ruskigt sugen på Paris Marathon men det tycks redan vara fullt?! Vafalls! Det som ligger så lägligt mellan Vasaloppet och Vätternrundan. Och i Paris på våren [sagt med drömsk blick]… Men alltså… 256 dagar kvar, kan det stämma att det redan är 40 000 anmälda? Eller är hemsidan bara helt ouppdaterad? Jag avvaktar och ser…

Ja, jag har blivit totalt loppbiten.

Annonser
Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hostfri men loppbiten

 1. Mathias skriver:

  Ser ut som att hemsidan eventuellt är lite dåligt uppdaterad. Funderar själv på vilket eller vilka marathonlopp jag ska springa nästa år, om det blir Stockholm igen eller kanske Berlin, eller båda. Paris låter också intressant.

 2. Cath skriver:

  Ja, Berlin är jag också sugen på. Stockholm ligger lite för tätt inpå Vätternrundan känner jag… Vill gärna springa Båstad igen också, men det är ju inte så långt efter Vätternrundan. Man ska ju hinna med både löpning och cykling parallellt då…

  Välkommen tillbaka från semestern också, Mathias 🙂

 3. mialena skriver:

  Jag sprang Paris förra året, kanonkul! De uppdaterar inte sidan sådär jättebra mellan loppet och nästa års anmälan, så kolla med jämna mellanrum så hinner du med.

 4. Ping: Det blir nog inget Göteborgsvarv i år | Maradrömmar & Klassikertankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s