Runner’s PMS

Igår gjorde jag en låtlista i iTunes inför maran. Satt och drog ihop en skön kombination av pop, rock, klubb, nutid, dåtid. Kleerup, Hed Kandi, 60-tal, Håkan Hellström, Manu Chao, Miss Li och en massa annat.

När jag ska dra över allt till min iPod visar det sig att den lagt ner. Åtkomst nekad. Den kan inget. Jag ominstallerar program och försöker med olika USB-portar och allt som står i min makt. Den vita lilla manicken blinkar ilsket orange. Förtvivlan, hur ska jag palla detta lopp utan musik?

Teatraliskt konstaterar jag att jag inte kan springa maran, utan får nöja mig med att heja på. Icke att jag kan göra det utan musik. Blir barnsligt besviken när mitt smådramatiska utspel inte möts med motsvarande övertalningsförsök.

Kommer på att en kollega erbjudit sig att låna ut sin iPod, så jag slänger iväg ett sms. Jaaaa, jag får låna! Lyckan är gjord!

Dessa pendlingar mellan jordens undergång och obegränsad lycka måste nästan vara ett tecken på nervositet som smyger sig på. Som PMS. Premarathonskt syndrom.

Deltagarantalet har dessutom smugit sig upp till 49 pers, finns risk för att mitt mål att komma bland de 50 bästa utsätts för fara. Men jag unnar ändå arrangörerna fler deltagare.

Annonser
Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Runner’s PMS

 1. Zandra Moberg skriver:

  Med ljuv musik i öronen kommer löpturen uppför Båstads backar att gå som en dans:o) Stort lycka till imorgon! Kram Zandra

 2. Tjongan skriver:

  Cattis!
  Nu springer du!
  Vi hejjar på dig härifrån Korea genom att äta en kolhydratrik pastamiddag!
  Hejjaaa!

  Kjam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s