Jag ser dig

När man loggar in på sin WordPress-blogg innehåller förstasidan bland annat ett diagram som visar hur många besökare man haft per dag. Därmed kan jag se att den här bloggen faktiskt blir läst. Eller, åtminstone besökt. Men… endast en trogen besökare har för vana att kommentera.

Vilka är ni andra? Hur hamnade ni här? Jag har ännu inte varit så aktiv med att sprida adressen till bloggen, men några vet jag är mina vänner. Sedan har någon/några stackare lyckats hamna här via en sökmotor. Enligt statistiken är det mest sökta ”km elljusspår lill-jansskogen”. Gissningsvis fick ni som sökte på det inte den info ni ville. Men generellt, vad gör du här?

Ge er till känna, jag är nyfiken…

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag ser dig

 1. Mathias skriver:

  Jag fick nyligen kännedom om den här bloggen, så därför har jag inte kommenterat något förrän just nu. Vad jag gör här? Ja, vi känner ju varann och jag ska dessutom springa mitt första Stockholm marathon om en vecka, så den här bloggen är intressant på flera plan.

  Nog kommenterat för idag, nu ska jag ut och springa.

  • cath skriver:

   Hur långt sprang du? Gick det bra? Jag ska hålla tummarna när jag tar mitt långpass på lördag!

 2. Mathias skriver:

  Långsamt svar. Jag sprang ca 12 km, gick helt okej. Var även ute på en kortare runda i måndags, men då kändes benen trötta och slitna efter förra veckans ganska snabba pass. Så jag tror inte jag ska springa mer innan lördag, vill ju inte känna att jag har trötta ben redan vid starten när jag har 42 km framför mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s