Snigelfart

Förra veckan inleddes med vila på löpfronten, men desto mer jobb. Vilan utökades dessutom på grund av yrsel (återkommer nog till det i ett senare inlägg). Onsdag kväll till igår befann jag mig i radioskugga i Stockholms skärgård och de två löppass jag tog då blir ombloggade nu.

Alltså, fredag var första löppasset sedan Lundaloppet, efter nästan en veckas vila. Segt! Men härligt att ge sig ut på landsväg trots grådask och ruggväder. I sanningens namn sprang jag inte hela vägen, eftersom jag måste stanna och rädda snäckor från vägen och klappa kor vid sidan av. Men, jag rörde mig i vilket fall drygt 8 km. Sista kilometern är dessutom ganska kuperad, så det känns en del.

Tog ungefär samma runda på lördagen, men då i strålande sol och säkert tio grader mer än på fredagen. Doft av vår, fågelkvitter och så de där korna och snäckorna igen. Ja, det krävs nog att man blir vuxen och spenderar (minst) 40 timmar i veckan inne på ett kontor för att man verkligen ska börja uppskatta det där…

Denna vecka måste jag få upp farten igen, för det är bara en vecka och en dag kvar till Blodomloppet. Jag drömde att jag sprang på 55 minuter, men tvivlar på att det var en sanndröm.

I vilket fall lär jag inte bli lika distraherad av naturens under när loppet går i stadsmiljö.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Snigelfart

  1. Kostas skriver:

    Vi hoppas helt enkelt bara att det inte blir regn eller finns en kohage vid sidan av banan under kommande lopp! Men det är tur att man som löpare även kan ta sig tid att beundra naturen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s