Brolopp eller bröllop?

Plötsligt står jag inför ett dilemma. I veckan fick jag inbjudan till en väns bröllop, som ska äga rum den 12 juni kl 16.00, det vill säga exakt samtidigt som Broloppet. I Stockholm. Första tanken var att det är synd att jag missar bröllopet. Men så har jag gått och grubblat på detta.

Båda sakerna är förmodligen once in a lifetime. Broloppet körs i år (10-års-jubileum) och sen aldrig mer, sägs det. Och folk gifter sig som regel inte särskilt många gånger heller. Förhoppningsvis räcker det med en. Och den här vännen bor normalt i Korea, så man ses inte så ofta.

Så jag har mailat till MAI för att fråga om man kan avanmäla sig eller överlåta sin plats (någon som är sugen?). Misstänker att möjligheterna att få pengarna tillbaka är begränsade.

Tråkigt är också att jag knappast får med mig Hjulben på bröllopet. Han känner ju inte människorna direkt och det känns ju mindre kul att gå själv. Och paret lär man inte få så mycket quality time med på deras bröllop med ca 60 gäster.

Har i varje fall börjat söka substitut och hittat Visby halvmarathon den 31 juli. I så fall gäller det även att få med sig någon till det.

Fördelar vägs mot nackdelar. Vad göra?

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Brolopp eller bröllop?

  1. Ping: Nyårskarameller / Resumé / Året som gick… 2010 helt enkelt. | Maradrömmar & Klassikertankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s